HTML5

1-IN-20 Experimental Design

1-in-20

1-IN20

Er et eksperimentalt design som jeg har brugt som indgang til mit sub domain digital.grandts.com det er baseret på cross browser video. Reeelt sammenstykket fra en video på Youtube som jeg syntes var ekstremt eksperimentel, derfor lavede jeg egentligt et derivate work ud af det til brug for egen vinding. Hvis du ikke helt forstår den er det også ok, som nævnt er det eksperimentelt og noget som jeg syntes var sjovt at rode rundt med. Som meget andet af de ideer jeg roder rundt med er det grafisk kunst (i min obtik)

Introen indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af sider, videoer med mere. Og giver et kort glimt af de sider jeg laver for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design. Adobe After Effects intro video, set up med HTML5,skip intro, logo med videre.

. …har du en ide? send den til mig:

 

Skills anvendt i dette projekt.

CSS3
12,5%
HTML5
50%
Photoshop
25%
Video MP4
12,5%
jQuery
25%

 

 

1-IN-20 Se den her

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 

Related posts

Days in someones Life!

admin

Grandts.Com V. 10.1

admin

Black & White Elegant Landing

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Registrer