Artikler Blog Wordpress Support

Design & Proces

Design & Proces

 

Hvad koster en hjemmeside så? Det findes der ikke et forkromet svar på. For hvad er du vil have din hjemmeside skal indeholde, vise? Og skal det bare være et visitkort som viser din adresse, eller et CMS System med alt. Den stabile sikre løsning er naturligvis CMS:

At lave en hjemmeside er et stort stykke håndværk hvis du skal have lavet noget som er individuelt nok til at “Stand out from the crowd” Jeg har standard sider som du helt sikkert også vil være tilfreds med. Men er det det du reelt vil have? er det ikke meget bedre at få de ting på plads som brander dine produkter, services på en lødig måde.  

Processen som jeg selv anvender..   Opdagelse og Research. Først er det vigtigt at vide hvem og hvad din virksomhed er. Hvilken brance, produkter, services i yder til netop jeres kunder. Det er en proces som der skal være tid til. Med mindre i allerede har en design guide og markedsføringen beskrevet i forvejen så i kan overhænde / uploade en mappe med beskrivelse af virksomheden i hovedpunkter der kan bruges til din nye hjemmeside. 

Fra ide til Design. Når opdagelse og research er lavet skal den ide i har, implementeres ud til brugbart design. Det er også nu det skal besluttes om eller hvilken form for design der skal arbejdes ud fra. Skal det være statisk HTML5, jQuery, CSM System eller noget helt trejde.

En kombination eller et design som skal laves helt fra grunden og op. Udvikling til forskellige Platforme.Skal din nye hjemmeside være Responsivt? og dermed være tilgængelig på de allerfleste platforme som iPhone, Android telefoner, iPad og andre Tablets. Så skal det design du ønsker også passes til efter netop flere end en platform som f. eks en PC. Det er der masser af muligheder for.

Du kan finde demoer der viser Responsivt design her. Demo Managers på forsiden Launch og Test.Når designet er lavet skal det naturligvis testes det får du mulighed for at hos de fleste web /reklame bureauer ved at anvende deres klientportal. Her kan du få din egen side med link til din(e) hjemmesider, der er i en proces fase, hvorefter der kan tilrettes efter de anvisninger du videregiver. Når i er tilfredse er siden klar til at Launche! Inden det sker vil du få rig mulighed for at teste siderne selv via et log ind til en demo af det kommende site. (gælder for de fleste bureauer, ellers skal du vælge en der giver dig den mulighed)

 

 

 

Related posts

Flash er Død

admin

Fra scratch igen!

admin

Domænet & Tips

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Registrer