Eksperimental Design Featured Sites HTML5 jQuery

King Experimental HTML5

Quartz HTML5 Landing | HTML5

Alternativ startside anvendte jeg i forbindelse med et skift af hjemmeside i 2017. Et ret godt site i HTML5, som udgjorde min startside på daværende tidspunkt. Oprindeligt indeholder siden kun en enkelt side med anchor til de forskellige leads, men jeg valgte at anvende den kun som en startside på dette tidspunkt. Generelt vil du allerede nu have opdaget at jeg ofte skifter layout på mine hjemmesider på domænet. Og denne her er blot en enkelt af disse som jeg har anvendt gennem tiden, om ikke andet sker der næsten altid noget på mine sider der ikke er statisk hele tiden.

Landings sider hvorfor? Ja det er et fair spørgsmål, men har du haft et aktivt site i mange år og det pludseligt er tomt. Ja så er det først man som bruger tænker okay så er den virksomhed lukket og du får svært ved at hive brugere ind på din side igen. Har du derimod sikret du har en landings / coming soon side der forklarer hvorfor din side pt: er nede, ja så har du reddet din situation. Alle har forståelse for opdateringer, eller fornyelser. Men ingen har forståelse for en blank side måske oven i købet med en 505 fejl.

 
. …har du en ide? send den til mig:

 

Skills anvendt i dette projekt.

Ajax/Html5
25%
CSS3
25%
Javascript
12,5%
Photoshop
25%
jQuery
12,5%

 

 

King HTML5 Landing

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Related posts

chernobyl.grandts.com/photos

admin

chernobyl.grandts.com

admin

sites.grandts.com

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Registrer