WP VERSIONER

pixels.grandts.com

pixels-grandts-com

pixels.grandts.com | V.10.0

 

Pixels, som aldrig rigtig fik chancen på www.grandts.com som front.Dette projekt var tiltænkt som versionen der skulle køre hele 2018 ud, men det blev skrinlagt da jeg fik chancen for at lave min front om til det jeg oprindeligt havde planlagt først skulle være sket i 2019. Jeg er en glad foto amatør og har længe villet lave et foto site, hvilket jeg så endelig fandt det perfekte theme til at lave. Så sådan blev det, jeg lavade foto sitet (eller rettere jeg er begyndt på det) og flyttede næsten alt der har med design at gøre over på design.grandts.com – samtidig med dette lavede jeg begyndelsen på support.grandts.com Version 3.30 dette site vil løbende blive opdateret.

Jeg satster på at disse 3 sites vil udgøre min Backbone for domænet i de kommende år, ikke at der ikke vil ske nyt. Det vil der helt sikkert også, mit domæne er om noget kendt for ikke at være statisk.

 
 
. …har du en ide? send den til mig:

 

Full WordPress Homepage

 

Skills anvendt i dette projekt.

PHP/CSS3
25%
WordPress
50%
Photoshop
25%
jQuery
25%

 

 

pixels.grandts.com

 

 

Media er også en del af det at være online, med den hurtige udvikling der sker med internettet er det væsentligt også at kunne skille sig ud fra mængden! En af metoderne til at brande sig selv anderledes kunne være en video intro. Dette projekt er kun et enkelt eksempel se flere her på siderne…

 

 
 Turn on your speakers! If you want a better Media experience, then both Sound & Music are one of the important elements that are included in my Adobe After Effects projects.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 
 

 

Related posts

support.grandts.com

admin

digital.grandts.com

admin

videotouch.grandts.com

admin

Skriv en kommentar

Log ind

X

Registrer